Helyezés blog

Számos témában az Interneten megtalálható érdekes témákkal foglalkozik blogunk, köztük a székhelyszolgáltatás, online tanulás, vagyonvédelem, magyar és külföldi szállásokon át a tudományos cikkekig, mint például biotechnológia, orvostudomány, stb.

Jobb agyféltekés rajzolás már 11 éves kortól

2012.11.10. 09:20 helyezes

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam - tanfolyam kép 1 Bartók Erzsébet (http://www.jobbagyfeltekesrajzolasok.hu) már 4. éve szervez és tart jobb agyféltekés tanfolyamokat, amelyek nagy sikerrel zárulnak. A jobb agyféltekés rajzolás nem csak segíti feleleveníteni a gyermekkor szépségeit, és fejleszti rajzolási készségeit, hanem kikapcsolja agyát a mindennapi teendők alól, illetve az élmények, amelyeket szerezhetnek általa felbecsülhetetlenek.

A jobb agyféltekés rajzolás már 11 éves kortól, egészen idős korig elsajátítható. Jelentkezzen akár most, gyűjtse az élményeket.

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam - tanfolyam kép 2A rajzoláshoz való tehetség mindenkiben rejlik, csak segítség, és motiválás kell ahhoz, hogy ez felszínre jöjjön. Ezen a jobb agyféltekés rajzolási tanfolyamon elsajátíthatóak a rajzoláshoz szükséges alaplépések. Jobb agyféltekés tanfolyam végén saját önarcképükkel térhetnek haza.

A rajzolás nem csak egy gyermekkorban elkezdődött, és sok esetben ott le is záruló folyamat.  A rajzolás sokrétű technikai folyamat, amelynek egyik ága a jobb agyféltekés rajzolás. Ez a jobb agyféltekés rajzolás nem csak megtanít arra, hogy milyen módon rajzolj, hanem az alkotói tevékenység egy olyan új gondolkodásmódot eredményez, amelyet a jövőben is hasznosíthat.

Szólj hozzá!

Címkék: rajzolás jobb agyféltekés rajzolás

A bejegyzés trackback címe:

https://helyezes.blog.hu/api/trackback/id/tr44899968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása