Helyezés blog

Számos témában az Interneten megtalálható érdekes témákkal foglalkozik blogunk, köztük a székhelyszolgáltatás, online tanulás, vagyonvédelem, magyar és külföldi szállásokon át a tudományos cikkekig, mint például biotechnológia, orvostudomány, stb.

3100 szállásajánlat a 3 éves SzállásKérés.hu portálon

2012.11.01. 15:50 helyezes

A SzállásKérés.hu több mint 3 éve működő belföldi szállás adatbázis, mely már több mint 3100 szállás ajánlatot kínál a szállást kereső közönség számára. A portálon a szállások között sokrétű és kifinomult módokon szelektálhat, választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő szállásokat, melyek közül egyszerre akár 10-től is kérhet ajánlatot.

Last minute szállásajánlataink a legfrissebb fejlesztéseink eredményeképpen már 2 hétre előre elérhetőek, kereshetőek. Ezen irányvonal létjogosultságát az elmúlt hosszú hétvégék sikeres szállásfoglalási, illetve szállás közvetítési aránya jól mutatja.

Minden szállás részletes adatlappal, sok fényképpel, hosszú szöveges szállás bemutatással rendelkezik. A szállások közül egy vagy akár 20 is kiválasztható egyszerre szállás ajánlatkérésre, melyre a szállások 1-2 napon belül konkrét szállás ajánlatot küldenek a szálláskereső vendég részére.

Hamarosan a legfrissebb akciókat legkedvezményesebb szállások ajánlatait bemutató hírlevelünk is megjelenik, melyre a SzállásKérés.hu főoldalán már fel lehet iratkozni.

Pihenne, kirándulna, kikapcsolódna? Szállást keres? Szállás keresőnkkel 2-3 perc alatt küldhet szállás ajánlatkéréseket, melyekkel nincs több dolga, csupán a szállások visszaérkező ajánlatai közül kell a legmegfelelőbbet kiválasztania.

Szólj hozzá!

Címkék: szállás szállások

A bejegyzés trackback címe:

https://helyezes.blog.hu/api/trackback/id/tr284878443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása